Personbil, manuell och automat

 audin

Körning

Hos oss kan du ta körkort för personbil (B) manuell eller automat, och Taxi, sedan 1955.Vi känner oss trygga med vårt upplägg men är fortfarande glada att lära oss nytt, och det är här ni elever kommer in. Vi har en mycket anpassad utbildning som vi tillsammans med dig kommer fram till. Det kan vara allt från att du vill köra en gång i veckan till intensivkörning. Du kan välja mellan enkel 40 min, eller dubbel 80 min och du kör med antingen Bosse eller Cathrine eller så blandar du lärarna som du själv önskar. Vi har ett digitalt utbildningskort som var lärare följer.

 

Antal lektioner kan vi inte sia om, men våra paket är en bra rabatterad början. Behöver du fler lektioner köper du till efterhand. Ett paket är giltigt 1 år från inskrivning, om du har särskilda skäl till att vilja förlänga det så får du meddela oss detta i tid.
Avbokning ska ske senast klockan 13 dagen innan din lektion för att slippa bli debiterad.
bokpaket             workplace-1245776 640

 


Teori

Vi arbetar med Elevcentralen, bokmaterial eller privat teori. 
 

Det kan vara tufft emellanåt att sitta själv och försöka plugga in teorin. Vårt arbetssätt med teori är väldigt uppskattat då vi jobbar mycket med bilder, vi ritar och samtalar. Boka in en privat lektion (f.n.390 kr 40 min.)

Teoriprov bokas när körning och all teori är genomgången och godkänd. Det räcker dock inte att endast ha svarat på frågor i vårt frågeprogram, du ska så klart även ha förstått. Detta får vi ett kvitto på när du i körningen ska kunna använda dig av din teoretiska kunskap.

 • HB Sven Wendels Trafikskola

  Friisgatan 22
  211 53 Malmö
 • Vår Personal

  0706-65 31 26 Cathrine
  0706-62 96 63 Bosse
 • Kontakta oss

  info@wendelstrafikskola.se
  040 - 611 01 39