Personbil, manuell och automat bil audin

Körning

Hos oss kan du ta körkort för personbil (B) manuell eller automat, sedan 1955. Vi känner oss trygga med vårt upplägg men är fortfarande glada att lära oss nytt, och det är här ni elever kommer in. Vi har en mycket anpassad utbildning som vi tillsammans med dig kommer fram till. Det kan vara allt från att du vill köra en gång i veckan till intensivkörning. Du kan välja mellan enkel 40 min, eller dubbel 80 min och du kör med antingen Bosse eller Cathrine eller så blandar du lärarna som du själv önskar. Vi har ett digitalt utbildningskort som var lärare följer, vilket gör att du aldrig behöver göra om ett moment du redan gjort.

 

Antal lektioner kan vi inte sia om, men våra paket är en bra rabatterad början. Behöver du fler lektioner köper du till efterhand. Ett paket är giltigt 1 år från inskrivning, om du har särskilda skäl till att vilja förlänga det så får du meddela oss detta i tid.
Avbokning ska ske senast klockan 13 dagen innan din lektion för att slippa bli debiterad.

bokpaket             workplace-1245776 640

 


Teori

Vi arbetar med Elevcentralen, bokmaterial eller privat teori. 
 

Det kan vara tufft emellanåt att sitta själv och försöka plugga in teorin. Vårt arbetssätt med teori är väldigt uppskattat då vi jobbar mycket med bilder, vi ritar och samtalar. Boka in en privat lektion (f.n.) 380 kr 40 min, eller kom in på kontorstid så kan vi sätta oss och gå igenom hur just du kan komma vidare.

Teoriprov bokas när körning och all teori är genomgången. Det räcker dock inte att endast ha svarat på frågor i vårt frågeprogram, du ska så klart även ha förstått. Detta får du ett kvitto på när du i körningen ska kunna använda dig av din teoretiska kunskap.
Teoriprov och körprov bokas samtidigt.

 
Körbedömning

För dig som vill skicka en kund till oss för att utföra en körbedömning;

Wendels Trafikskola har arbetat med Region Skåne sedan 2005. Det är både Vårdcentraler, sjukhus, minneskliniker och Orup som anlitar oss när det kan vara befogat med en körbedömning.

När du och din patient har kommit fram till att det bästa är att få utföra en praktisk körbedömning, så kontaktas vi.

Du kan antingen maila mig cathrine@wendelstrafikskola.se eller försöka nå mig på telefon 0706 65 31 26. Det går också bra att direkt skicka en remiss till

Cathrine Wendel, Wendels Trafikskola, Friisgatan 22 211 53 Malmö. Då kontaktar vi patienten för att boka in tid.

 

Efter körningen kommer en sammanfattning och rekommendation skickas till remitterande läkare. 

 • Wendels Trafikskola

  Friisgatan 22
  211 53 Malmö
 • Vår Personal

  0706-65 31 26 Cathrine
  0706-62 96 63 Bosse
 • Kontakta oss

  info@wendelstrafikskola.se
  040 - 611 01 39